Erzurum Haber Girişi : 31 Ağustos 2012 16:00

Haydi Erzurum konsere

Haydi Erzurum konsere
Emre ve Nevra dalmış çiftinin yararına konser düzenlenecek.
Erzurum Ajans-Erzurum'da geçirdiği trafik kazası sonucu yatağa bağlı kalan Emre Dalmış ve onunla evlenmek için her engeli aşan Nevra'nın aşkı, gören ve duyanlara 'işte sevginin gücü' dedirtirken çiftin yararına 3 Eylül 2012 Pazartesi günü Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezinde bir konser düzenlenecek.
Çay ocağı işleten 22 yaşındaki Emre Dalmış, 2009 yılında arkadaşlarıyla birlikte gezmek için kiraladığı otomobille kaza yaptı. 'Öldü' diye hastaneye götürülen Emre Dalmış, 45 gün boyunca Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Aziziye Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisinde yaşam mücadelesi verdi. Kaza sonrasında omurilik zedelenmesi meydana geldiği için yatağa mahkum olan Emre Dalmış, 4 yıldan beri konuştuğu kız arkadaşı 19 yaşındaki Nevra ile ilişkisini bitirmek istedi. Ancak Nevra, çok sevdiği Emre'yi terk etmedi ve onu evlenmek için ikna etti. Nevra'nın ailesi, Emre ile evlenmesine karşı çıkınca genç kız sevgilisine kaçtı. Emre Dalmış da tekerlekli sandalye ile gittiği 3 ay önceki düğünle Nevra ile dünya evine girdi.
İstanbul’daki Erzurumlu sanatçılar, Emre& Nevra çiftine duyarsız kalmadı. Bu vefalı çift yararına, 3 Eylül 2012 Pazartesi günü Erzurum AVM yanı Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezinde bir konser düzenlenecek. Konseri düzenleyen ekibin başkanı Metin Taş ile Aysun Gemalmaz, Dilek Şengül, Sinan Siverekli ve Güler Kahraman 1 ve 2 Eylül tarihlerinde Yakutiye Kent Meydanında bizzat bilet satacak.
Konsere katılacak sanatçılar ise şöyle açıklandı: İbrahim Erkal, Burhan Topal, Dilek Şengül, Sinan Siverekli, Oktay ve Bilal, Güler Kahraman. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • yılmaz 01 Ocak 1970 02:00

    allah mutluluklar versın bravo yenge hanıma helal