Erzurum Haber Girişi : 10 Şubat 2012 17:04

İl genel meclisi'nde çifte imza dönemi

İl genel meclisi'nde çifte imza dönemi
Erzurum İl Genel Meclisinde çift imza dönemi başladı.
Erzurum Ajans-Erzurum İl Genel Meclisinde çift imza dönemi başladı. Meclis üyeleri toplantı salonuna girmeden ilk önce parmak izi taramasından sonra da yazılı imza attıktan sonra yerlerini alıyor.

Erzurum İl Genel Mecl
isinde çift imza dönemi ile meclis üyeleri toplantı salonuna girmeden önce iki kez imza atıyor. Meclis toplantısı öncesinde meclis salonuna gelen üyeler ilk başta daha önceden sisteme tanıtılmış olan parmak izi taramasından ardından ise isimlerinin bulunduğu listeden isimlerinin karşısına imza atarak toplantıya katılıyor. Toplantıya katıldıklarını kanıt amaçlı uygulanan imza sistemi ilk kez denenirken meclis üyelerine yardımcı olan görevlilerde meclis üyelerini yönlendirerek yeni imza sistemini tanıtmaya çalıştı. Daha önceden sadece imza yoklaması kullanılırken elektronik ortama taşınan yoklama sistemi meclis üyelerinin de memnuniyeti ile karşılandı. Şimdilik çift imza döneminin yaşandığı mecliste parmak izi tarama sistemi sorunsuz bir şekilde yapılan denemelerden geçince üyeler sadece parmak izi taramasından geçerek toplantıya katılabilecekler. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.