Erzurum Haber Girişi : 17 Ocak 2014 18:14

İntibak eğitiminden mutlu döndüler

İntibak eğitiminden mutlu döndüler
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne yeni atanan memurlar, Antalya'da yapılan İntibak Eğitim Seminerlerinden tecrübe ve önemli bilgiler edinerek Erzurum'a döndü.
Erzurumajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne yeni atanan memurlar, Antalya'da yapılan İntibak Eğitim Seminerlerinden tecrübe ve önemli bilgiler edinerek Erzurum'a döndü.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Genel Müdürlüğü illerdeki GHSİM'lüklerine atanan yeni memurlar için Antalya'da İntibak Eğitim Seminerleri düzenledi. Lara Kundu'daki Kremlin Palas Otel'de 10-14 Ocak 2014 tarihleri arasında yapılan İntibak Eğitim Seminerlerinde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından görevlendirilen eğiticiler tarafından yeni memurlara kişisel eğitim derslerinin yanı sıra, grupsal iletişim desteği ve aktiviteler konusunda dersler verildi. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün emrine atanan 23 memur bu seminerlere katıldı. İntibak Eğitim Seminerlerinin yararlı geçtiğini belirten genç memurlar, Antalya'dan mutlu bir şekilde Erzurum'a dönerek görevlerine başladıklarını ifade etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.