Spor Haber Girişi : 14 Şubat 2012 10:18

Karnaval gibi seminer

Karnaval gibi seminer
Karate Federasyonu Faaliyet Programı’nda yer alan ve Cumartesi günü Erzurum’da yapılan Karate Sporcu Gelişim Semineri büyük bir ilgi gördü.
Erzurum Ajans-Karate Federasyonu Faaliyet Programı’nda yer alan ve Cumartesi günü Erzurum’da yapılan Karate Sporcu Gelişim Semineri büyük bir ilgi gördü. Yüzlerce veli ve 500 e yakın karateci salona koştu. Minik karateciler gösterileri ile şov yaptı.
Karate Federasyonu tarafından düzenlenen, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde yapılan Karate Sporcu Gelişim Semineri hafta sonunda Yakutiye Spor Salonu’nda yapıldı. Yüzlerce veli öğrencilerini gelişim seminerinde yalnız bırakmayınca, ortaya ilginç bir görüntü çıktı. Dolu tribünler önünde sporcular gösteri yaparken, gelişim semineri tam bir karnaval havasında geçti. 15 gündür Karate Baş antrenör Kursu için Erzurum’da bulunan karate hocaları seminere katılan sporculara ders verdi. Gruplar halinde sporcuları çalıştıran karate antrenörleri tecrübelerini Erzurumlu minik karatecilere aktardı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, İdari İşler Şube Müdürü Memduh Ceyhan, Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz, Palandöken İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz, Spor Şube Şefi Bülent Tilkidöğen, Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi Ertuğrul Öztürk, Çevre ve Orman İl Müdürü Muammer Toraman, Karate Federasyonu Kurs Sorumlusu Nahit Şahin, Kurs Hocalarından Erdoğan Bayram ve Karate 7. Bölge Temsilcisi Ahmet Çelebi’nin izlediği gösteriler nefesleri kesti.

BAŞANTRENÖRLER BÜYÜLENDİ

Erzurum Gençlikspor, Çelebispor, Özel Aziziye Eğitim Kurumları ve Halk Eğitim Merkezleri bünyesinde karate yapan sporcuların nefis gösterisi ilgi ile izlendi. Sporcu Gelişim Seminerine katılan Başantrenör Adayları Erzurum’daki spor ve karate potansiyeline hayran kaldı. Sporcuların Türk bayrağı ile yaptıkları kata gösterileri nefesleri keserken, tribünleri dolduran davetliler bu gösteriyi uzun süre ayakta alkışladı. Başantrenör adayları, Erzurum’da gördükleri bu güzel manzarayı alkışladı. Kurs hocaları Erdoğan Bayram ve M. Ali Coray “Erzurum’da karatenin hızlı bir şekilde gelişmesi ve büyük bir ilgi görmesi bizleri gururlandırıyor. Spora hizmetlerinden dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile tüm ekibini kutluyoruz ve kendilerine teşekkür ediyoruz. Bu güzel salonda bu güzel ortamda bulunmak bizleri gururlandırdı” şeklinde konuştu.
Karate Sporcu Gelişim Semineri’nde açılış konuşmasını yapan Karate 7. Bölge Temsilcisi Ahmet Çelebi, “Bu güzel tablo bizleri duygulandırdı. Salonu hınca hınç dolduran sporseverlere, sporcu ailelerine ve tüm karatecilere teşekkür ediyorum. Spora bu ilgi ve destek arttıkça, Erzurum sporun başkenti olma yolundaki ilerleyişini de sürdürecektir” dedi.
G
ençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İdari İşler Şube Müdürü Memduh Ceyhan ise yaptığı açıklamada, bu güzel tablonun oluşmasındaki katkılarından dolayı Karate 7. Bölge Temsilcisi Ahmet Çelebi’ye teşekkür ederek Erzurum’un sporu için gurur verici bir tablo oluşturduğunu belirtip, bu tür spor etkinliklerinin Erzurum’un sporuna artı bir katma değer kazandırdığını ve gençliği Sporun içine çektiğini söyledi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.