Siyaset Haber Girişi : 27 Nisan 2013 19:07

MHP'li Vural'dan Erzurum'da esnaf ziyareti

MHP'li Vural'dan Erzurum'da esnaf ziyareti
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yakutiye İlçe Başkanlığı'nca düzenlenen konferansa katılmak üzere Erzurum'a gelen MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, sabah düzenlenen basın toplantısının ardından esnaf ziyaretlerinde bulunarak vatandaşların sıkınt
Erzurumajans-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yakutiye İlçe Başkanlığı'nca düzenlenen konferansa katılmak üzere Erzurum'a gelen MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, sabah düzenlenen basın toplantısının ardından esnaf ziyaretlerinde bulunarak vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

Esnaf ziyaretine, Erzurum'un Yakutiye ilçesinde bulunan taş mağazalardan başlayan MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, MHP Genel Başkan Yardımcısı, Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, MHP İl Başkanı Zekai Kaya, parti yöneticileri ve üyeleri, esnafın sorunlarını dinledi. Taş mağazalar esnafı Oktay Vural'a, Erzurum Büyükşehir Belediyespor atkısı hediye etti. Esnaf ziyaretinden sonra bir kahveye giderek vatandaşlarla sohbet eden Vural, vatandaşların çözüm sürecine ilişkin sorularını cevaplandırarak, çözüm sürecinin siyasal bir proje olduğunu savundu.

Oktay Vural ve parti yöneticileri daha sonra, Erzurum'un tarihi yerlerinden olan Taşhan esnafını ziyaret etti. Esnaf ziyaretlerine Cumhuriyet Caddesi'nde devam eden MHP'li heyet, caddedeki vatandaşlarla da sohbet etti. Cadde gezisi sırasında bir vatandaş Vural'a, 'akil insanlar'ın Erzurum'a ne zaman geleceğini sordu. Akil insanların ne zaman geleceğini bilmediğini söyleyen Vural, "Nereye gittiler bunlar? Gelsinler bir çayımızı içsinler de akıl öğrenelim onlardan. Erzurumlu dadaşlar akil adamları bekliyor" dedi.
Bu arada, cadde gezisi sırasında bir gencin Oktay Vural'a sarılarak ağlaması ise dikkat çekti. Gazeteciler, gence neden ağladığını sorduğunda ise, "Bu ülke sahipsiz değil, çünkü Milliyetçi Hareket Partisi milletvekillerimiz var" diye cevap verdi.

Vural son olarak, Erzurum Alışveriş Merkezi'ne geçerek, buradaki esnafla görüştü. Vural akşam ise, Erzurum Lisesi Kültür Merkezi Salonu'nda düzenlenecek konferansta konuşacak.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.