İlçeler Haber Girişi : 12 Aralık 2012 16:16

Özel günün nikahını Ali Korkut, kıydı

Özel günün nikahını Ali Korkut, kıydı
1000 yılın çılgınlığı Yakutiye İlçe Belediyesi’nde nikah için sıra bekleyen çiftlerin heyecanlarıyla geçti.
Erzurumajans-1000 yılın çılgınlığı Yakutiye İlçe Belediyesi’nde nikah için sıra bekleyen çiftlerin heyecanlarıyla geçti. 12.12.2012, Saat 12.12 nikahını Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Lale Doğan ve Bahadır Yıldırım çifti için kıydı. Bugüne özel nikah salonunda özel süslemeler ve düzenlemeler yapıldı. Gün boyu nikah için gelen çiftlere ikramlar yapıldı. Nikah kıyılan çiftlere kendi resimlerinin yer aldığı fotoğraf albümleri hediye edildi.
1000 yılın çılgınlığı olarak nitelenen 12.12.2012 günü saat 12’yi 12 geçe nikah kıydırmak her yerde olduğu gibi Erzurum Yakutiye ilçe Belediyesi’nde de özel anlara sahne oldu. Basın ve televizyonların yoğun ilgi gösterdiği günde nikah salonu özenle süslendi. Bugüne özgü olarak gün boyu nikah için gelenlere ikramlar yapıldı. Nikahı kıyılan çiftlere kendi resimlerinin yer aldığı albümler, nikah görüntülerinin CD ve DVD olarak kayıtları hediye edildi. Yakutiye Belediyesinde bugün 50 çiftin nikah kıyacağı açıklandı. Bu günün en önemli nikahını ise Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut kıydı.

Lale Doğan ve Bahadır Yıldırım çiftinin nikahları öğlen saat 12’yi 12 geçe kıyıldı. Başkan Ali Korkut, çiftlere nasihatlar verirken, evliliklerinde saygı ve sevginin eksik olmaması için her iki tarafında özen göstermesini istedi. Yuvayı dişi kuş yapar diyen Ali Korkut, çiftlerden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın isteğini ileterek üç çocuk hatırlatması yaptı. Ali Korkut, nikahını kıydığı genç çifte, fotoğraflarının yer aldığı albüm, Yakutiye Belediyesi özel çikolatasından hediye etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.