Erzurum Haber Girişi : 29 Haziran 2016 18:56

TSK Mehmetçik Vakfı, şehitler için mevlit okutacak

TSK Mehmetçik Vakfı, şehitler için mevlit okutacak
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Mehmetçik Vakfı, Ramazan ayı nedeniyle 1 Temmuz günü Lala Paşa Camisinde Cuma Namazı öncesi şehitler için mevlit okutacak.
Erzurumajans-Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Mehmetçik Vakfı, Ramazan ayı nedeniyle 1 Temmuz günü Lala Paşa Camisinde Cuma Namazı öncesi şehitler için mevlit okutacak.

Vatan hizmeti sırasında şehit olan veya herhangi bir nedenle hayatını kaybeden Mehmetçiklerin bakmakla yükümlü oldukları yakınları ile gazi ve engelli Mehmetçiklere belirlenen esaslara göre yardım ederek ülke düzeyinde sosyal adaletin, toplumsal barışın ve ulusal birliğin güçlenmesine katkıda bulunan TSK Mehmetçik Vakfının Erzurum Temsilcisi emekli Albay Sabri Topdağı, 1 Temmuz günü Genel Müdürlük ve Temsilciliklerinin bulunduğu illerde aziz şehitler için mevlit okuttuğuna dikkat çekti. TSK Mehmetçik Vakfı Erzurum Temsilcisi Sabri Topdağı konuya ilişkin olarak şunları söyledi:

"Vatanımızın bütünlüğü ve ulusumuzun güvenliği uğruna canlarını hiçe sayan aziz şehitlerimiz, merhum gazilerimiz ile vakfın bağışçılarından merhum olanlar için,TSK Mehmetçik Vakfı tarafından 1 Temmuz 2016 günü Ankara, İstanbul, İzmir, Adana, Samsun, Erzurum ve Bursa'da mevlit okutulacaktır. Bu kapsamda Erzurum'da Lala Paşa Camisinde cuma namazı öncesi okutulacak mevlide, tüm şehit ailelerimizi, gazilerimizi, bağışçılarımızı ve Erzurumlu hemşehrilerimizi davet ediyoruz."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.